Πάνω Frame [668xX]
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ - ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ 12V - 6V ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English

 
Κατηγορίες
Πληροφορίες
Όροι ασφάλειας Paypal (κάρτα)
Επικοινωνία
Τρόποι Αποστολής
Τρόποι Πληρωμής
'Οροι Χρήσης
Newsletter Περισσότερα
pay pal
PayPal Refunded Returns Service
VISA
facebook

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

 

 ΟΡΟΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

1.      Service(εργασίες) ΔΩΡΕΑΝ εφόρου ζωής.
2.      Έκπτωση 20% για 2 χρόνια μετά την αγορά.
·         Η εγγύηση είναι σε ισχύει μόνο με την επίδειξη του ειδικού έντυπου που σας δίνουμε κατά την αγοράς του προϊόντος , το όποιο έντυπο περιέχει την ημερομηνία αγοράς και τους όρους εγγύησης καθώς επίσης και τις οδηγίες για την καλή χρήση και συντήρηση του προϊόντος.
·         Η επισκευή του προϊόντος θα γίνεται στις τεχνικές εγκαταστάσεις της ELECTRIC-CARS, με την προσκόμιση του προϊόντος κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες της εταιρίας .
·         Σε τυχόν αποστολή του προϊόντος τα έξοδα και μεταφορά από και προς την ELECTRIC-CARS  καθώς και η ενδεχόμενη ασφάλιση των ηλεκτροκίνητων είναι αποκλειστικά επιλογή και ευθύνη του πελάτη.
·         Σε τυχόν αδυναμίας επισκευής του ελαττωματικού προϊόντος ή το αντικαθιστά με νέο ίδιο προιον ή αντίστοιχων τεχνικών προδιαγραφών προϊόν.  Η επισκευή του προϊόντος ή η αντικατάσταση του είναι στην απόλυτη επιλογή της ELECTRIC-CARS, επίσης τα ανταλλακτικά που θα αντικατασταθούν περιέχονται στην κυριότητά της.
·         Η παρούσα εγγύηση δεν καλύπτει τα αναλώσιμα μέρη των ηλεκτροκίνητων οχημάτων (π.χ. μπαταρία, φορτιστή, τηλεχειριστήριο, οθόνη αφής κ.τ.λ.)
·         Ο πελάτης αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους της εγγύησης με την παραλαβή της .
 
A.      Τι καλύπτει η εγγύηση
·         2 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας, για τον 1 χρόνο η εγγύηση παρέχει: ΔΩΡΕΑΝ εργασίας & ΔΩΡΕΑΝ ανταλλακτικά (εκτός από τα αναλώσιμα ), ενώ για τον 2 χρόνο παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ εργασίας και τα ανταλλακτικά (εκτός από τα αναλώσιμα ) θα χρεώνονται στο κόστος τους.
·         Για όλα τα υπόλοιπα ανταλλακτίκα έκπτωση 20% για τον πρώτο χρόνο.
·         Για τυχόν κόστος της επισκευής η ELECTRIC-CARS δεσμεύεται να ενημερώσει πρώτα τον πελάτη μέσο τηλεφώνου ή e-mail πριν προβεί σε οποιαδήποτε επισκευή. Επίσης για την αποφθεχθεί ενδεχόμενο άλλων βλαβών στο όχημα η ELECTRIC-CARS δεσμεύεται να παρέχει επιπλέον τον καλύτερο ποιοτικό έλεγχο στο ηλεκτροκίνητο όχημα του πελάτη.
·         Από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος  ο χρόνος  της επισκευής των προϊόντων ορίζεται στις 7 εργάσιμες ημέρες (εφόσον υπάρχει το απαραίτητο ανταλλακτικό). Σε περίπτωση που περιέλθουν 15 ήμερες από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος (εφόσον υπάρχει το απαραίτητο ανταλλακτικό)η ELECTRIC-CARS δεσμεύεται να δώσει στον πελάτη προϊόν προς προσωρινή αντικατάσταση μέχρι να ολοκληρωθεί η επισκευή.
·         Η εγγύηση του προϊόντος καλύπτει τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου , την πλακέτα του ήχου , και τους διακόπτες των ηλεκτροκίνητών οχημάτων.

 
B.      Τι δεν καλύπτει η εγγύηση
·         Δεν καλύπτει τα έξοδα και μεταφορά της αποστολή του προϊόντος από και προς την ELECTRIC-CARS
·         Δεν καλύπτει επισκευή στο χώρο του πελάτη.
·         Βλάβες που έχουν προκληθεί από κακή χρήση όπως, φθορές, πτώση, ρίψη υγρών, κακή χρήση του ηλεκτροκίνητου οχήματος κ.τ.λ.
·         Βλάβες που έχουν προκληθεί από φυσιολογική φθορά(πχ ρόδες) ή τυχόν έλλειψη συντήρηση
·         Κάθε βλάβη που έχει δημιουργηθεί από λανθασμένη χρήση του ηλεκτροκίνητου όχηματος (που δεν είναι σύμφωνη με τις οδηγίες χρήσης του).

 

Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Προσφορές Περισσότερα
SSL Certificates