Πάνω Frame [668xX]
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ - ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ 12V - 6V ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English

 
Κατηγορίες
Πληροφορίες
Όροι ασφάλειας Paypal (κάρτα)
Επικοινωνία
Τρόποι Αποστολής
Τρόποι Πληρωμής
'Οροι Χρήσης
Newsletter Περισσότερα
pay pal
PayPal Refunded Returns Service
VISA
facebook

Προφίλ

 

Εισαγωγές - Εμπορία - Service Παιδικών Παιχνιδιών 
ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ - ΜΗΧΑΝΕΣ, ΠΟΔΟΚΙΝΗΤΑ, ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΤΡΙΤΡΟΧΑ  

 Διεύθηνση : ΚΟΖΑΝΗΣ 14, ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 H εταιρία μας εδρεύει στον Πειραιά, δραστηριοποιήθηκε στο χώρο από το 1950 με αντικείμενο την κατασκευή παιδικών παιχνιδιών & ποδήλατων (από τους πρώτους κατασκευαστές στη Ελλάδα), γι’ αυτό το λόγο η εταιρiα μας σήμερα διαθέτει τεράστια εμπειρία στο χώρο των παιδικών οχηματών και του ποδηλάτου, τροφοδοτώντας με τα προιόντα μας την ελληνική αγορά.

  • Απο το 1997 η εταιρία μας ασχολείται αποκλειστικά με τις εισαγωγές ηλεκτροκίνητων οχημάτων και τρίτροχων ποδηλάτων πάντα με ευρωπαικές προδιαγραφές τα οποία διανέμονται στην χοντρική και λιανική πώληση.
  • Ο στόχος της εταιρίας μας είναι να διατηρηθεί σε αυτό το δύσκολο χώρο του εμπορίου με κορυφαία ποιότητα και ανταγωνιστικότητα, ανανεώνοντας συνεχώς με καινούργια προιόντα και με μεγάλη ποικιλία στα είδη μας, το εξειδικευμένο σέρβις και τις λογικές τιμές!!!

Η εταιρία μας διαθέτει για όλα μας τα προϊόντα ανταλλακτικά (μπαταριές, φορτιστές , μοτέρ, διακόπτες,πλακέτες κ.τ.λ.) και αποκλειστική δυνατότητα service από το ειδικευμένο μας προσωπικο!!

 

 

Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Προσφορές Περισσότερα
SSL Certificates