Πάνω Frame [668xX]
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ - ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ 12V - 6V ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English

 
Κατηγορίες
Πληροφορίες
Όροι ασφάλειας Paypal (κάρτα)
Επικοινωνία
Τρόποι Αποστολής
Τρόποι Πληρωμής
'Οροι Χρήσης
Newsletter Περισσότερα
pay pal
PayPal Refunded Returns Service
VISA
facebook

'Οροι Χρήσης

 

Το www.elecric-cars.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω διαδικτύου της εταιρίας «ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ », που εδρεύει στην ΚΟΖΑΝΗΣ 14, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, Τ.Κ. 18542 με ΑΦΜ 103188690, ΔΟΥ Δ'ΠΕΙΡΑΙΑ.
Πριν εισέλθετε και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, συμβουλευθείτε τους όρους και προϋποθέσεις, που εμφανίζονται κάτωθι.
Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην άνω ιστοσελίδα συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με τους όρους αυτούς.

1. Όροι
Η «ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ», διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Η «ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ», αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.
2. Παρεχόμενες πληροφορίες και Προϊόντα
Η «ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ», δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.electric-cars.gr, τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των περιεχομένων, από το ηλεκτρονικό της κατάστημα της, των υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή διακοπών της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.
3. Περιορισμός ευθύνης.
Η «ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ», δεν ευθύνεται έναντι των πελατών/χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους (εκτός των περιπτώσεων της παραγράφου «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ / ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ»).
Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.electric-cars.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί μη διαθεσιμότητα τους.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.electric-cars.gr, παρέχει το περιεχόμενο (φωτογραφίες, πληροφορίες, ονόματα, περιγραφές, κτλ), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου, όπως ακριβώς έχουν.
Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα της «ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ», δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως, ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με την λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.
4. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
Αυτή η ιστοσελίδα είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της «ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ» . Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, παρεχομένων πληροφοριών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της «ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ», και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.
Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική/ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παραγωγής εργασίας, ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς, επιτρέπεται μόνο κατόπι προηγούμενης γραπτής άδειας της «ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ». Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα, και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την «ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ», ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.elecric-cars.gr, ή και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς και προστατεύονται από τους ελληνικούς και κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεσή τους στην ιστοσελίδα www.electric-cars.gr
και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της «ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ», δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.
5. Ευθύνη χρήστη.
Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.electric-cars.gr, αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιήσουν το ηλεκτρονικό κατάστημα της «ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ», για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιοδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παράβαση απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιοδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.
Ειδικά, συνιστούμε σε παιδιά και νέους κάτω από 16 ετών να λαμβάνουν την άδεια των γονέων τους πριν την χρήση ή την υποβολή στοιχείων με τα προσωπικά τους στοιχεία στην ιστοσελίδα της «ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ».
6. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Κατά την επίσκεψη σας στις σελίδες του www.electric-cars.gr, και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλιστεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ημ. γέννησης, διεύθυνση, κτλ). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του www.electric-car.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιοδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.electric-cars.gr, λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του www.electric-car.gr τα οποία διαγράφονται μετά την οποιαδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.electric-cars.gr, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό, με σκοπό τη υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης.
Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του Ν.2471/97.
7. Αγορά Προϊόντων
Στα ράφια του ηλεκτρονικού μας καταστήματος όλα τα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε και στο κατάστημα μας.
Τρόποι Παραγγελίας
Υπάρχουν 2 τρόποι παραγγελίας: 

Επιλογή προϊόντων από το e-shop, παραγγελία στο κατάστημα:

  • Επιλέγω το προϊόν ή τα προϊόντα που με ενδιαφέρουν από το e-shop www.electric-cars.gr 
  • Σημειώνω τους κωδικούς και τυχόν χρώμα/μέγεθος που με ενδιαφέρει.
  • Καλώ στο κατάστημα και ελέγχω την διαθεσιμότητα του/των κωδικού/ων.
  •  Δίνω το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο μου για την κράτηση.
Επιλογή προϊόντων από το e-shop, παραγγελία στο e-shop: 

  • Καλώ στο κατάστημα  και ελέγχω την διαθεσιμότητα του/των κωδικού/ων.
  •  Επιλέγω το προϊόν ή τα προϊόντα που με ενδιαφέρουν από το e-shop www.electric-cars.gr.
  •  Επιλέγω «ΑΓΟΡΑ» και ακολουθώ τις οδηγίες που μου δίνει το σύστημα.
Το www.electric-cars.gr, κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, αλλά παρόλα αυτά δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλίσει, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή ανθρώπινα λάθη κατά την ενημέρωση/αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο  210-4913505 ή μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου.

8. Εγγύηση ηλεκτροκινήτου προϊόντος  

  •  Service (εργασίες) ΔΩΡΕΑΝ εφόρου ζωής.  
  •  Έκπτωση 20% τον πρώτο χρόνο μετά την αγορά.

9. Σωστή χρήση ηλεκτροκίνητου προϊόντος:  
1.       Οδηγίες σχετικά με το όχημα       
Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το όχημα. 

·         Το όχημα θα πρέπει να συναρμολογηθεί από ενήλικα με δική του ευθύνη.
·         Απομακρύνετε όλα τα εργαλεία και μην αφήνετε εκτεθειμένα τα καλώδια του οχήματος πριν δώσετε στο παιδί.
·         Το όχημα να χρησιμοποιείται πάντα κάτω από την επίβλεψη ενήλικα.
·         Μην χρησιμοποιείται το όχημα σε δημοσίους δρόμους με κίνηση.
·         Σιγουρευτείτε ότι η περιοχή που θα κινηθεί το παιδί με το όχημα δεν είναι δρόμοι με μεγάλη κλίση ή σκαλιά, πεζοδρόμια (δεν τα ανεβαίνουμε ούτε τα κατεβαίνουμε), δεν χρησιμοποιείται σε εσωτερικούς χώρους ή πανω σε χαλιά.
·         Μην αφήνετε το όχημα κοντά σε μέρη με μεγάλη θερμοκρασία.
·         Για να καθαρίζετε το όχημα χρησιμοποιήστε ένα καθαρό πανάκι.
·         Θα πρέπει να ελέγχετε συχνά την κατάσταση του οχήματος και ιδιαιτέρα όλα τα σημεία που ενώνονται , καθώς επίσης και το τιμόνι λειτούργει σωστά.

Απαγορεύεται : 

·         Όταν το παιδί χειρίζεται μονό του το τιμόνι και επιμένει από μια κατεύθυνση εσείς δεν επιμένετε στην αντίθετη κατεύθυνσης με το τηλεκοντρόλ (προκαλεί ζημία στο μειωτήρα του τιμονιού).
·         Όταν το παιδί χειρίζεται μονό του το όχημα δεν πρέπει να αλλάζει την μπροστά με την πίσω κίνηση (ή το αντίθετο) εν κίνηση και απότομα (προκαλεί ζημία στο μειωτήρα της ρόδας), ο σωστός τρόπος είναι π.χ. όταν έχουμε μπροστά κινητή σταματάμε (δεν πατάμε το γκάζι) και μετά επιλεγούμε την πίσω κίνηση.
·         Όταν το παιδί χειρίζεται μονό του το όχημα αν βρεθεί σε ένα εμπόδιο να μην επιμείνει στην μπροστά κίνηση για μεγάλο διάστημα (προκαλεί ζημία στο μειωτήρα της ρόδας) να σταματήσει και να επιλέξει την πίσω κίνηση για να φύγει από το εμπόδιο.
·         Όταν το φορτιστής του αυτοκίνητου είναι συνδεδεμένος με το ηλεκτροκίνητο όχημα, το ηλεκτροκίνητο όχημα δεν λειτούργει , μονό κατόπιν της απομάκρυνσης του φορτιστή από το ηλεκτροκίνητο όχημα. 

2.       Οδηγίες σχετικά με τη μπαταριές 

·         Όλες οι μπαταρίες των ηλεκτροκίνητων είναι ξηράς φορτώσεως & είναι ελάχιστα φορτωμένες. MONO ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟ ΟΧΗΜΑΤΟΣ (ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΝ 4 ΚΙΝΗΣΕΩΝ, ΠΕΝΤΑΛ ΓΚΑΖΙΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ – ΠΙΣΩ ΚΙΝΗΣΗ, ΦΩΤΑ, ΜΟΥΣΙΚΗ) ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ.                                     
·         Για σωστή λειτουργία της μπαταρίας:                                          
*Πρώτη φόρτωση: 10 συνεχόμενες ώρες.                                                     
*Μετά κάθε χρήση (αφού έχει συμπληρωθεί 1 ώρα χρήσης του οχήματος) :   Φόρτωση 8 συνεχόμενες ώρες.
·         Η φόρτιση πραγματοποιείτε αφού έχετε τοποθετήσει πρώτα τους 2 πόλους στη μπαταρία του οχήματος ή αν οι πόλοι είναι συνδεδεμένοι στην μπαταρία συνδέστε το βύσμα του ρεύματος (γενικός) στην πλακέτα (βρίσκετε μπροστά από τις μπαταριές).
·         Η μπαταρία του οχήματος δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε μέχρι να αποφορτιστεί εντελώς, όταν αρχίζει και πέφτει η ένταση της πραγματοποιούμε την φόρτιση.
·       Αν το ηλεκτροκίνητο δεν χρησιμοποιείται για αρκετό καιρό η μπαταρία θα πρέπει φορτίζεται ανά τακτά διαστήματα 1 μήνα και να αποσυνδέετε τους πόλους από την μπαταρία αφού την έχετε φορτίσει, γιατί πέφτουν τα υγρά την ανεξάρτητα με το αν έχει χρησιμοποιηθεί.
·         Η μπαταρία τις επόμενες από την πρώτη φόρτιση να μην φορτίζετε πάνω από 12 ώρες.
·         Η μπαταρία να μην μένει ΠΟΤΕ άδεια.
·         Η μπαταρία του ηλεκτροκίνητου έχει 1,5-2,5 ώρες αυτονομία. 

10. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ Η΄ Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ
Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ  ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ & ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΓΙΑ ΤΥΧΩΝ ΖΗΜΙΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΥΔΕΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ
Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ & Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ COURIER, ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ. 

11. Επιστροφή / Αντικατάσταση προϊόντων. 

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους:
Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του www.electric-cars.gr πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα  (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά).
Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα στο προϊόν (π.χ. λειτουργίας) 
μόνο κατά την παραλαβή τουεκτός από τις καρέκλες κομμωτηρίου οι οποίες είναι κατόπιν παραγγελίας οι οποίες δεν επιστρέφονται (παρά μόνο επισκευάζονται σε περίπτωση μη λειτουργίας).                                                                                                                                                 Σε κάθε περίπτωση και για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν των τριών (3) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα και αντικείμενα που συνόδευαν το προϊόν (οδηγίες, φορτιστές, μπαταρίες, καλώδια κλπ)να είναι στην μορφή που είχαν παρελήφθη (μη συναρμολογημένα και να μην κάνετε την πρώτη φόρτιση) μετά την συναρμολόγηση και την φόρτιση τα προϊόντα δεν επιστρέφονται. Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με την «ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ» και στο τηλέφωνο  210-4913505. Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:
Επικοινωνίας την ίδια μέρα ή την επόμενη εργάσιμη το αργότερο στο τηλέφωνο   210-4913505 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της ιστοσελίδας.
Το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου, ούτε να έχετε κάνει την πρώτη φόρτιση στις μπαταρίες σε αυτήν την περίπτωση θα αντικαταστήσουμε τις μπαταρίες του καινούριου προϊόντος  με τις ήδη φορτισμένες μπαταρίες σας στο προϊόν που θα παραλάβετε.
Το προϊόν να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν την συναλλαγή.
Τρόπος Επιστροφής:
Συσκευάστε το προϊόν σε κουτί, ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή,
Τοποθετήστε μέσα στην συσκευασία ένα έγγραφο με το οποίο να δηλώνετε αν θέλετε να παραλάβετε αντίστοιχο προϊόν ή κάποιο άλλο μεγαλύτερης αξίας. Όλα αυτά βέβαια αφού κριθεί το προϊόν ικανό προς επιστροφή.
Αποστείλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψη Τμήματος Επιστροφών.
Παρακαλούμε σημειώστε ότι το κόστος επιστροφής, επιβαρύνει τον πελάτη.
Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 3 ημερών τότε η «ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ» δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.
Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληροί τις προϋποθέσεις/όρους ως «ελαττωματικό προϊόν», θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου. Η αντικατάσταση πραγμοτοποιήται μετα την παραλαβή του επιστρεφόμενου προΐόντος.
Για κάθε πληροφορία είμαστε στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο  210-4913505, είτε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της ιστοσελίδας.
Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι  σε κάθε περίπτωση είναι μόνο εφικτή η επιστροφή και αντικατάσταση του προϊόντος με ίδια ή και μεγαλύτερης αξίας και όχι η επιστροφή αντιστοίχου χρηματικού πόσου.
12.  Τρόποι Πληρωμής. 

Πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express και Diners. 

Επιλέξτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.electric-cars.gr και ακολουθήστε τις οδηγίες που σας δίνει το σύστημα.

Πληρωμή μέσω PayPal με πιστωτική / προπληρωμένη κάρτα. 

Επιλέξτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.electric-cars.gr και ακολουθήστε τις οδηγίες που σας δίνει το σύστημα.

Πληρωμή με μετρητά στο κατάστημα. 

Επιλέξτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.electric-cars.gr, επικοινωνήστε με το κατάστημα και ελέγξτε για την διαθεσιμότητα του. Παραλάβετε και πληρώστε με μετρητά και παραλάβετε το προϊόν από το κατάστημα.      

Πληρωμή με κατάθεση μετρητών

Επιλέξτε το προϊόν σύμφωνα με τις οδηγίες και ακολουθήστε τα βήματα που σας δίνει το ηλεκτρονικό κατάστημα. Αφού ολοκληρώσετε την επιλογή από τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, δείτε το σύνολο του κόστους της παραγγελίας και 10€ το κόστος αποστολής (αν επιθυμείτε αποστολή). 

Κάντε κατάθεση στον λογαριασμό:

      ΤΡΑΠΕΖΑ EFG EUROBANK/ TT BANK: 0026.0658.17.0102055868 

        IBAN: GR4502606580000170102055868

      ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗ: 197/614594-94

      IBAN: GR9001101970000019761459494

      BIC( SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ): ETHNGRAA 

      ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA: 213002340001511

      IBAN: GR1101402130213002340001511

ονο ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

    Στείλτε το αντίγραφο πληρωμής στο e-mail kalmor76@otenet.gr ή καλέστε μας στο 2104913505 για να ελέγξουμε την πληρωμή έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας και να σας την αποστείλουμε.                                           

Αξιοποιείστε το web banking για πιο γρήγορη, άμεση και άνετη συναλλαγή με την τράπεζα !

13. Καθυστέρηση παραγγελίας.
Η παραγγελία σας ενδέχεται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή.
Για να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα, καθώς και ανταγωνιστικές τιμές, παραγγέλνουμε από έναν πολύ μεγάλο αριθμό  προμηθευτών. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου μπορεί μια παραγγελία να «κολλήσει» στην φόρτωση και μεταφορά του, με αποτέλεσμα να μην το έχουμε στις αποθήκες μας όταν υπολογίζουμε. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία σας όταν το παραλάβουμε . Το είδος αυτό θα σας το αποστείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του στις αποθήκες μας.

Το προϊόν που έχετε παραγγείλει έχει ήδη καταργηθεί ή δεν είναι διαθέσιμο.
Ανάμεσα στα προϊόντα που εκθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου κάποιος από τους προμηθευτές ανακοινώνει ότι το καταργεί ή το αποσύρει. Στην περίπτωση αυτή η εταιρία μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.

Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας.

Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν, είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

Σε κάθε περίπτωση είμαστε στη διάθεση σας είτε τηλεφωνικά στο 210-4913505, είτε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του ηλεκτρονικού μας καταστήματος info@electric-cars.gr.

 

Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Προσφορές Περισσότερα
SSL Certificates